Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa sałatka z marynowanymi pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoik
ogórki konserwowe 4 sztuki
groszek konserwowy 1 mała puszka
majonez
sól
pieprz
szczypiorek 1 pęczek
ryż 2 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa sałatka z marynowanymi pieczarkami

Ryż wsypać do miski dodać pokrojone ogórki, odsączony groszek i pokrojone na mniejsze kawałki pieczarki. Wymieszać z majonezem i posiekanym szczypiorkiem.Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 14.07.2012 11:25
apetyczna
Barbara/zuza22_85 06.10.2011 16:48
smaczna
Dorota59 08.09.2011 17:01
znakomita-wypróbuję ten przepis
Beatris 10.06.2011 10:01
Smakowicie się zapowiada.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak