Sposób przygotowania

Kapustę grubo poszatkować. Cebulę pokroić w piórka. Pomidory małe z gałązki (można je zastąpić koktajlowymi, ale potrzeba ich wtedy więcej) przekroić na 4 części. Truskawki pokroić w plasterki. Papryczki drobno posiekać razem z pestkami. Z octu, oliwy, cukru, zalewy, majonezu i soli ukręcić sos. Wszystkie składniki połączyć, polać sosem, delikatnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    NIezwykłe połączenie - truskawki z cebulą i pomidorami...Hmmm
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oryginalna sałatka, spróbowałabym taką.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !