Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa migdałowa do ciast

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 kostka
cukier puder 1 szklanka
śmietana 1 szklanka
olejek migdałowy kilka kropel

Przepis i sposób przygotowania na: Masa migdałowa do ciast

Masło ucieramy z połową cukru pudru dodając po łyżce śmietany. Dodajemy resztę cukru oraz oleje. Stale ucieramy lub miksujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 09.06.2011 12:44
smakowite
Misiabe 09.06.2011 12:32
super!!
gosia47-47 09.06.2011 09:22
o pewnie pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak