Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po japońsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 900 g
olej roślinny 1 łyżka
nasiona sezamu 4 łyżki
olej sezamowy 4 łyżki
sos sojowy 2 łyżki
sos tabasko do smaku
pieprz do smaku
ząbek czosnku 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po japońsku

Włóż fasolkę do wrzącej wody na około 3 min Wyjmij ją i osusz.Podgrzej olej w dużym woku.Dodaj fasolkę i czosnek,smaż przez 1 min na średnim ogniu,potem dodaj pozostałe składniki.Gotuj jeszcze przez minutę i podawaj.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 25.10.2013 21:58
Ciekawe jedzonko :)
Milena87 15.05.2013 18:41
musi być smaczna :)
Ada-Gaba 09.05.2013 06:45
fajny przepis
Iwusia 11.11.2012 23:41
świetna
zuzanna_z 26.04.2012 16:20
ciekawe
Dorota59 13.04.2012 17:42
warte wypróbowania- z sezamem nie robiłam
tomosatomos 07.04.2012 18:01
super
Wafelek2601 07.01.2012 09:44
ciekawa
Justa32 04.10.2011 13:47
smaczna
kotlet 25.09.2011 23:34
uwielbiam fasolkę w każdej postaci ale jeszcze w takiej nie próbowałem...
RenataZ-et 15.09.2011 19:44
fajny pomysł
Natalia40 15.08.2011 14:10
extra
kanu83 15.08.2011 13:35
super
mirosława4 02.07.2011 22:30
ciekawe danie i zapewne smaczne
Ania67 24.06.2011 12:56
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak