Sposób przygotowania

Obrane pędy rozgotować i zmiksować. Ponownie zagotować wraz z odrobiną soli i cukru. Dodać zmiksowane listki bazyli. Z masła i mąki przygotować zasmażkę, dodać odrobinę wywaru ze gotowanych szparag, wymieszać i dodać do zupy. Zdjąć zupę z ognia, dodać śmietanę z żółtkiem. Przyprawić do smaku solą, cukrem i odrobiną soku z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    z chęcią bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !