Sposób przygotowania

Mleko zagotować z odrobiną soli oraz łyżką masła, wsypać kaszę. Przykryć i ugotować na małym ogniu. Kaszę wymieszać z jajkami, startą bryndzą. Doprawić do smaku majerankiem, papryką oraz solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zgadzam się
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne nadzienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne nadzienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !