Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę. Oliwę z oliwek wymieszać z sokiem z cytryny, czosnkiem oraz ziołami. Tofu pokroić w plastry i polać marynatą. Odstawić do lodówki na noc. Plastry tofu smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam jeszcze tofu
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !