Sposób przygotowania

skrzydełka liść i ziele angielskie gotujemy na małym ogniu dodajemy przecier pomidorowy i dalej gotujemy na małym ogniu następnie dodajemy przyprawę w płynie i na koniec śmietanę roztrzepujemy z mąką i dodajemy do zupy wychodzi bardzo smaczny wywar . Osobno gotujemy makaron w osolonej wodzie :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    ja tez bardzo lubię
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Uwielbiam i ja pomidorową to moja zupa na smutne dni i na obżarstwo takie bedgrzeszne :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !