Sposób przygotowania

Pieczarki i marchewkę trzemy na tarce o grubych oczkach i podsmażamy na patelni(na małym ogniu), następnie kroimy w krążki cebule i por i wrzucamy również na patelnię. Ser kroimy w kostkę i dodajemy do farszu.
Kroimy bułeczki na pół, delikatnie wydrążamy. Smarujemy masłem, kładziemy plasterek boczku i troszeczkę serka topionego. Na to farsz i zawijamy w folię aluminiową. Tak przygotowane bułeczki kładziemy na rozgrzanego grilla i pieczemy ok. 10 minut.

Naprawdę polecam, moja rodzina się tym zajadała...

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    rewelacja miałąm okazję skosztować i na prawdę danie łatwe i smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetny pomysł !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    superowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !