Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z miodem. Cebulę obrać i przekroić na pół, polać przygotowaną marynatą. Odstawić na godzinę, a następnie upiec na grillu. Ser wymieszać z koperkiem i nałożyć na cebulę. Piec jeszcze ok. 2-3 min. do momentu aż ser rozpuści się.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam cebulkę z grilaa
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !