Sposób przygotowania

Rukolę i liście bazylii dokładnie osuszyć , rzodkiewki w kawałki a plastry łososia w paski. , mieszamy doprawiamy i polewamy oliwa z oliwek połączona z octem balsamicznym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam lososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !