Sposób przygotowania

1. Serek mieszamy z jajkami, mąką i szczypta soli. ucieramy na gładkie ciasto.
2. Z cista formujemy cienkie, ok 2 cm wałki i kroimy ukośnie. Gotujemy w lekko osolonym wrzątku 2 min od wypłynięcia. Wyjmujemy łyżka cedzakowa.
3. Masło roztapiamy i polewamy kopytka. Oprószamy cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    takich jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    brzmią apetycznie... ale przyznam szczerze, ze takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !