Sposób przygotowania

1. Fasolkę myjemy, obcinamy końce i kroimy w kawałki. Podsmażamy z cebulą na maśle. Wlewamy bulion. Mieszamy i dusimy ok 25 min.
2. Zupę miksujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy. Mieszamy z jogurtem. Dekorujemy śmietana i mięta.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie pzrepadam za chłodnikami, ale na lata sa dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie pzrepadam za chłodnikami, ale na lata sa dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie pzrepadam za chłodnikami, ale na lata sa dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z fasolki nie jadłam ale bardzo ją lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !