Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Błyskawiczny chłodnik pomidorowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok pomidorowy 1 l
ser mozarella 1 op
bagietka 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
bazylia do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Błyskawiczny chłodnik pomidorowy

1. Sok pomidorowy schładzamy. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami. Mieszamy. Mozzarellę kroimy w kostkę, a bagietkę w plastry.
2. Na talerze wykładamy po porcji mozzarelli i zalewamy sokiem. Posypujemy ziołami i dekorujemy bazylia. Podajemy z bagietką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 03.03.2014 07:55
pyszny chłodnik
pestka 24.12.2013 11:00
bardzo ciekawy obiad
GGABI 20.09.2011 22:18
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak