Sposób przygotowania

Jajka rozcinamy po połowie, wyjmujemy żółtka i przekładamy do oddzielnej miseczki. Dodajemy majonez, rzeżuchę, sól,pieprz świeżo mielony i całość ugniatamy na jednolitą masę. Następnie taką pastą faszerujemy jajka. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    a jak ja lubie takie jajeczka :) poproszę o jedno ;D
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    tez lubie jajeczka faszerowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne i zdrowe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Za rzeżuchę należy Ci się pochwała. Zdrowa i smaczna. Pyszne połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ale piękne te jajka,aż ślinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię rzeżuchę, a Twoje zdjęcia są idealne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Jajkom rzeżuchowcom mówię zdecydowane TAK :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    ale wiosennie!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wyglądają przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    idealne na wielkanoc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !