Sposób przygotowania

1. Kalafiora dzielimy na różyczki i gotujemy 15 min w osolonej wodzie.
2. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w ósemki. Pomidora sparzamy i obieramy. Usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w kostkę. Cebulę i pieczarki smażymy na maśle. Dodajemy pomidora i smażymy 5 min. Mieszamy z keczupem i 1/2 szkl. wody z cukrem. Doprawiamy. Chwile gotujemy. polewamy kalafiora.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszny taki kalafior
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczna odmiana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !