Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki z wątróbki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka cielęca 30 dag
cebula 1 sztuka
majeranek 1 łyżeczka
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki z wątróbki

Wątróbkę, cebulę mielimy. Dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy i mieszamy. Formujemy małe pulpeciki i wrzucamy na wrzącą wodę. Gotujemy, osączamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 15.09.2011 01:17
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak