Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
otręby pszenne 1 łyżka
masło 4 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Ugotowane jajka po zdjęciu skorupki zmielić przez maszynkę dodać masło i doprawić po czym dobrze rozetrzeć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 07.05.2012 08:44
Bardzo lubię pastę jajeczną ale z otrębami nigdy nie próbowałam.
monika154 13.08.2011 11:21
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak