Sposób przygotowania

Umyte i osuszone polędwiczki naciąć wzdłuż
Ser mielimyi doprawiamy do smaku sola i pieprzem,dodajemy posiekana drobno pietruszkę.
Wypełniamy nacięcia w mięsie i obwiazujemy nitka bawełnianą.
Smazymy na oliwie ze wszystkich stron na kolor złoty ok6-10 minut.
Po usmażeniu zdejmujemy nitkę i kroimy w ukośne plastry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pychota.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania68

    Jadłam u znajomych, super smakuję :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    brzmi pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !