Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dag
marchewka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
oliwa 4 łyżki
rzodkiewka 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewką

Marchewkę trzemy na tarce na grubych oczkach.Cebulę siekamy drobniutko. Rzodkiewkę kroimy w plasterki. Wszystkie składniki mieszamy razem z oliwą,doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak