Sposób przygotowania

Białka ubić ze szczyptą soli na pianę. Do piany dodać wodę, cukier, ocet, mąkę i cukier waniliowy, ciągle ubijając. Ciasto przełożyc do wysmarowanej tłuszczem formy i piec w temp. 160 stopni do lekkiego zarumienienia. Przed podaniem udekorować pokrojonym kiwi oraz bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bezowe deserki są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !