Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez 2 godziny, pokroić w paski. Dodać odsączoną fasolę białą oraz czerwoną. Cebulę posiekać na piórka, dodać do sałatki. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Połączyć z majonezem oraz doprawić do smaku pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy śledzie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    z fasolą jeszcze śledzi nie robiłam,bardzo ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !