Sposób przygotowania

Pieczarki drobno posiekać i skropić sokiem z cytryny. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do pieczarek. Dodać orzechy i natkę pietruszki. Połączyć z majonezem oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię bardzo podobnie - jest przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zaskoczył mnie ten przepis,takiej nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takiej:)ale podoba mi się przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !