Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jarski bigos

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 2 kg
papryka 1/2 kg
cebula 1/2 kg
marchew 1/2 kg
koncentrat pomidorowy 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: jarski bigos

Cebulę smażymy na oleju. W tym czasie ścieramy na grubszej tarce marchew. Dodajemy ją do cebuli i podsmażamy, aż zmięknie. Dodajemy poszatkowana kapustę, a potem pokrojoną w kostki paprykę. Przyprawiamy do smaku. Na końcu dodajemy koncentrat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mimi 01.01.2014 20:27
na pewno smaczny
Margo1 19.12.2013 06:59
chyba takiego nnie jadłam
irenka 10.11.2013 20:49
super,coś dla mnie
mirosława4 18.12.2012 22:15
dobry
Norgiusz 28.11.2012 14:04
fajny
Bernadeta1 06.11.2012 18:52
taki jarski też smaczny
magduś83 10.06.2012 13:05
fajne danie :)
MagdaXXX 01.05.2012 09:58
niezły pomysł
Marybeth
Marybeth 02.12.2011 14:32
pychotka
jolaxa1 01.11.2011 21:59
super
stokrotka 19.10.2011 20:04
fajny
agata1722
agata1722 26.07.2011 21:22
dobre
Izabela/bella81 12.07.2011 15:20
takiego jeszcze nie jadłam, bo ja za mięsem bardziej jestem :) ale ciekawy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak