Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony cielęce z musem z avokado

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

medaliony cielęce 12 szt.
olej
avokado 2 szt.
serek mascarpone 15 dag
cytryna 1 szt.
sól
pieprz
jaja 12 małe

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony cielęce z musem z avokado

1. medaliony opłucz, osusz, oprósz solą i pieprzem, usmaż na oleju.
2. Avokado obierz, usuń pestki, zmiksuj z serkiem mascarpone. Dopraw sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Mus przełóż do szprycy. Wyciskaj na zimne medaliony. Każdy udekoruj ugotowanym jajkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 04.08.2013 13:04
Medaliony pierwsza klasa :)
Angelika10 04.04.2013 00:08
smaczne danie
Monika63 17.06.2012 15:53
fajny pomysł
Anna152 03.03.2012 08:37
super
halinka1011 07.06.2011 18:59
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak