Składniki:
jagody | 30 dag |
cukier | 10 dag |
jogurt | 1/2 l |
cukier puder | 10 dag |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
sok z cytryny | 5 łyżek |
bita śmietana | 1 szklanka |
woda | 1/2 szklanka |
jagody | 30 dag |
cukier | 10 dag |
jogurt | 1/2 l |
cukier puder | 10 dag |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
sok z cytryny | 5 łyżek |
bita śmietana | 1 szklanka |
woda | 1/2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: