Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 szt
rzodkiewka 5 szt
majonez do smaku
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką

Rzodkiewkę zetrzeć na tarce ugotowane i ostygnięte jajka zmielić przez maszynkę i wszystko razem wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 14.12.2011 10:47
uwielbiam
Wojt@s
Wojt@s 22.11.2011 10:38
muszę spróbować
tomek18 08.06.2011 12:51
lubie taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak