Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cykoria z tuńczykiem i ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cykoria 3szt
ryż 100 g
fasola czerwona z puszki 1/2 puszki
korniszony 2szt
rzodkiewka 3szt
koperek
oliwa
sól
pieprz
tuńczyk puszka (kawałki)

Przepis i sposób przygotowania na: Cykoria z tuńczykiem i ryżem

Ryż gotujemy na sypko.

Ogórki i rzodkiewki kroimy w kostkę, łączymy z ryżem, fasolą i tuńczykiem, dodajemy siekany koperek, sól, pieprz i oliwę z oliwek a następnie mieszamy.

Cykoriowe łódeczki napełniamy tak przygotowaną sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 12.02.2012 20:50
ekstra na imprezę
rjustysia 15.12.2011 11:07
pięknie podana, wygląda niezwykle apetycznie
Ela15 29.07.2011 12:41
pycha
aguus 08.06.2011 13:27
Wygląda bardzo zachęcająco:)
Sylwia88 07.06.2011 16:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak