Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko.

Ogórki i rzodkiewki kroimy w kostkę, łączymy z ryżem, fasolą i tuńczykiem, dodajemy siekany koperek, sól, pieprz i oliwę z oliwek a następnie mieszamy.

Cykoriowe łódeczki napełniamy tak przygotowaną sałatką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Wygląda bardzo zachęcająco:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    pięknie podana, wygląda niezwykle apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra na imprezę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !