Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek czosnkowy pieczony

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Majeranek suszony Prymat 1 sztuka
czosnek 1 główka
sól
boczek 1,5 chudy surowy
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek czosnkowy pieczony

Boczek natrzeć solą. Ponacinać ostrym nożem otwory.Obrać czosnek i powkładać w miejsca nacięte w boczku . Oprószyć papryką , majerankiem.Włożyć do naczynia żaroodpornego i piec do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 23.03.2013 19:19
Smaczny boczek.
Sylwia56
Sylwia56 12.03.2012 19:01
fajny
Margo1 10.06.2011 12:12
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak