Sposób przygotowania

ziemniaki myjemy i gotujemy w łupinach w nie osolonej wodzie.Studzimy,obieramy i kroimy w plasterki.Smażymy na rozgrzanym na patelni smalcu około 15 minut.Chwilkę przed końcem wrzucamy na patelkę ser pokrojony w kosteczkę.Całość delikatnie mieszamy i solimy.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    lubię smażone, ale nigdy nie robiłam ze serem, wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    muszę je spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !