Sposób przygotowania

Jabłka obieramy ze skórki,kroimy na ćwiartki,usuwamy pestki i kroimy w cienkie plasterki,posypujemy cukrem i zalewamy calvadosem wraz z sokiem cytrynowym.Dolewamy sok jabłkowy aż do zupełnego zakrycia plasterków jabłek,pozostawiamy na noc w zimnym miejscu.Przed podaniem jabłka wkładamy do naczynia na kruszon,uzupełniamy napój zmrożonym winem jabłkowym i resztą soku jabłkowego.Mieszamy.Dodajemy wodę mineralna i ozdabiamy melisą.%%%%:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    faktycznie %%%%%% :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Całkiem smaczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śwsietny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !