Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz fasolowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 0,5 kg
cebula 1 szt.
pieczarki 30 dag
papryka czerwona 2 szt.
SOS MYŚLIWSKI 1 op.
olej
przecier pomidorowy 1 łyżka
keczup pikantny 1 łyżka
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
fasola 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz fasolowy

1. Fasolę namocz. mięso umyj, zalej 2 litrami wody. Dodaj fasolę, przypraw, ugotuj.
2. Papryki i pieczarki oczyść, pokrój na kawałki. Cebulę obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podduś cebulę, pieczarki i paprykę. Przełóż do gulaszu. Sos myśliwski połącz z wodą. dodaj do gulaszu razem z przecierem i keczupem. Połącz, przypraw, zagotuj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 23.01.2014 07:05
pyszny gulasz
Katarzyna59 16.07.2013 07:34
fajny gulaszek
kate.500 24.10.2012 20:37
super
Lidia6 27.10.2011 14:21
pycha
halina17 07.06.2011 11:13
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak