Sposób przygotowania

Z octu, oliwy, cukru, musztardy i soli ukręcić sos. Cebulę pokroić w bardzo cienkie piórka, dodać do sosu i odstawić na ok. pół godziny. Dojrzałe truskawki umyć, odciąć szypułki, pokroić w plasterki i dodać do sosu z cebulą. Delikatnie wymieszać. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jeszcze nie stosowałam połączenia truskawek i...cebuli :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Przyznam się, że to był eksperyment kulinarny. I jak dla mnie strzał w dziesiątkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawe polaczenie smakow
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Odważna propozycja. Z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    ależ to musi być pyszne!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !