Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie pod pierzynką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe w occie 1 słoik
cebula 3 sztuki
majonez mały słoik
żółty ser 10 dkg
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod pierzynką

Płaty osączamy z zalewy,kroimy w kostkę.Jajka siekamy,cebulę kroimy w kostkę.W szklanym naczyniu warstwami układamy:cebulę,jajka,śledzie.Każdą warstwę smarujemy majonezem.Wierzch posypujemy startym serem.Wstawiamy do lodówki na około 1 godzinke.Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 26.11.2013 09:02
wspaniałe!!!!!
piotereq 18.10.2011 09:39
pycha
joanna77 24.09.2011 21:18
mniam
Haneczka1 07.07.2011 22:26
super :)
marta1371 28.06.2011 18:49
Pyszne
AgaS10 15.06.2011 21:16
smakowite:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak