Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jaj i porów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5
pory kilka
majonez 15dag
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jaj i porów

Ugotowane jajka na twardo grubo pokroić ,pory z przyciętymi częściami zielonymi umyć,odciąć piętki korzeniowe i pokroić na cienkie plasterki.Wymieszać,doprawić do smaku solą i cukrem.Dodać majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak