Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z pomidorami i rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty wg uznania
cebula czerwona wg uznania
pomidor 1 sztuka
rzeżucha 2 łyżki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z pomidorami i rzeżuchą

Jajka rozbełtać, dodać do nich sól i pieprz. Usmażyć omlet na oleju pod przykryciem na małym ogniu. Pod koniec smażenia zetrzeć na omlet trochę sera. Jak się rozpuści, delikatnie zdjąć omlet z patelni. Ułożyć na nim pomidora pokrojonego w plasterki, posypać rzeżuchą, dodać odrobinę cebuli pokrojonej w kostkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 22.05.2013 23:44
też uważam,że ładnie podany:-)
agnieszkalider 29.10.2012 09:16
Super pomysł!
mic 07.07.2012 17:27
mi odpowiada
cooleczka 04.06.2012 23:43
fajny
Urszula5 04.06.2012 23:41
pyszne śniadanie chętnie takie robię gdy mam więcej czasu rano
alaaa 23.12.2011 20:20
ładnie podane
eli82 17.07.2011 11:17
smacznie wygląda
Weronika_eM 15.07.2011 22:50
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak