Sposób przygotowania

Poziomki przebrać i delikatnie opłukać. Jabłka obrać, z każdego usunąć ogonek wraz z gniazdem nasiennym, pokroić w poprzek na plastry, skropić sokiem z cytryny, żeby nie pociemniały. Poziomki i plastry jabłek przełożyć do szklanego naczynia, zalać schłodzonym cydrem i sokiem jabłkowym, odstawić do lodówki na pół godziny. Przed podaniem uzupełnić szklanką zimnej wody gazowanej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wow! ale super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    a gdzi emozna kupic cydr?fajny przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !