Sposób przygotowania

Gotowane na twardo jaja, obierz i przekrój na pół. Wyjmij żółtka i rozgnieć widelcem. Plastry wędzonego łososia pokrój w bardzo drobną kostkę i dodaj do żółtek. Dodaj po ok 1 łyżce majonezu i jogurtu naturalnego oraz odrobinkę chrzanu (ok pół łyżeczki, choć to zależy od smaku). Wymieszaj. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Gotową masą napełnij połówki jajek i udekoruj np. koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    z łososiem - jeszcze nie próbowałam:) super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smakowało by mi na pewno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    dobre
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczne,bardzo lubię faszerowane jajka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !