Sposób przygotowania

Miód, cukier i mleko rozpuścić w garnku. Po ostudzeniu dodać jajko, mąkę, sodę i zagnieść ciasto. Uformować wałek i włóżyć na pół godziny do lodówki. Podzielić na 8 częsci i z każdej uformować placki. Piec na złocisty kolor. KREM; masło utrzeć z cukrem, z mleka i mąki ugotować budyń. Gdy ostygnie dodawać po łyżce masła i miksować. Kremem przekładać placki jeden na drugi. Polać polewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !