Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko- odcedzamy i odstawiamy na bok.
Jedną paprykę kroimy drobniutko i razem z posiekaną cebulą i papryczką chili podsmażamy na oliwie. Dodajemy obrane ze skórki i pokrojone drobno pomidory oraz przyprawy, a na koniec przecier, ketchup i fasolę.
Sos mieszamy z ugotowanym wcześniej ryżem.
2 papryki kroimy wzdłuż na połówki- napełniamy farszem ryżowo- warzywnym, posypujemy startym serem i zapiekamy lub grillujemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super!!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Rewelacyjny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Lubię wszystko co pikantne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam na ostro....
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię ogniste potrawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny przepis, napewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    coś idealnego dla mojego męża :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !