Sposób przygotowania

Zołądki dobrze oczyścić i umyć, zalać wodą, dodać listek laurowy, ziele angieskie i pół łyżeczki soli. Dotować ok 30 min, wyjąć przestudzić i pokroć, Bulion przecedzić, garnek umyć i wlać spowrotem, dodac pokrojoną w kostkę marchewkę i pokrojone żołądki gotować ok 20 min. dodać koncentrat i podprawić mąką rozrobioną w niewielkiej ilości wody. Na koniec dodać szczypiorek i koperek. Podawać z młodymi ziemniaczkami .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmm ale smacznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !