Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej na słodko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
brzoskwinie w puszce 4 sztuki
rodzynki 1/2 szklanka
jabłka 2 sztuki
śmietana 1/2 szklanka
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej na słodko

Kapustę szatkujemy, jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach, brzoskwinie kroimy w kostkę. Rodzynki sparzamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak