Sposób przygotowania

Pieczarki zetrzeć na grubych oczkach tarki , dodać drobno pokrojoną cebulkę i odrobinę oleju , podsmażyć i odparować .
Bułki przepołowić i wybrać środek zostawiając skórkę.
Rozdrobnić i wrzucić do ugotowanych gorących pieczarek .
Doprawić do smaku .
Do połówki bułki włożyć zwinięty plaster sera i farsz ( może być gorący )
Bułkę spłaszczyć , zanurzyć szybko w mleku , później w roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju , do zrumienienia bułki
Można polać keczupem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapowiada się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !