Sposób przygotowania

W tortownicy ułożyć biszkopty.W innym naczyniu zmiksować masło z cukrem i żółtkiem na jednolitą masę.Dodać 4 zmiksowane babany i razem połączyć.Przygtować 2 galaretki cytrynowe w połowie wody.Gdy zacznie tężeć, dodać je do masy i całośćbardzo starannie wymieszać.Następnie wyłożyć masęna biszkopty i wstawić bananowca do lodówki.Z wierzchu udekorować ciasto pokrojonym babanem i zalać galaretką bananową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    azybkie i pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetyczny deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !