Sposób przygotowania

1. Z kostki rosołowej przygotuj 1 litr bulionu. Mielone mięso włóż na suchą rozgrzaną patelnię, podsmaż. Pory oczyść, białe części pokrój w niewielka kostkę.
2. Mielone mięso i por włóż do bulionu, gotuj 20 min. Serek topiony włóż do rondelka, rozprowadź wywarem. przelej do zupy, dodaj posiekany czosnek, zagotuj. Przypraw do smaku sola, pieprzem. Podawaj z zarumienionymi grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ciekawa opcja i fajn anazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !