Sposób przygotowania

1. Galaretki przygotuj oddzielnie według przepisu. odstaw do stężenia.
2. Pomarańcze umyj, przekrój na pół, wydrąż miąższ. skórki napełnij galaretkami. Schłodź. Resztę galaretek przelej do naczynia wyłożonego foliią (ułatwi to ich wyjęcie). wstaw do lodówki. Gdy stężeją , pokrój w kostkę.
3. Śmietanę ubij, połącz z cukrem waniliowym i serkiem. Porcje kremu posyp galaretkami. Połówki pomarańczy pokrój na ćwiartki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna ta galaretka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !