Sposób przygotowania

Ananasy i fasolę osączamy, syrop z ananasa zachowujemy. Kiełbasę kroimy w półplasterki. Cebule obieramy i siekamy. Szklimy na oleju. Wsypujemy kiełbasę i podsmażamy. Do kiełbasy wlewamy syrop z ananasa. Dusimy około 5 minut. Dodajemy fasolę i ananasa. Dusimy jeszcze 7 minut, mieszając. Do potrawy dodajemy koncentrat pomidorowy, doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy jeszcze 10 minut, od czasu do czasu mieszając.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !