Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słodko - pikantne panierowane filety

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka
sos słodko-pikantny
Kurczak panier do drobiu Prymat
Kurczak panier do drobiu Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Słodko - pikantne panierowane filety

Mięso z piersi oczyścić,umyć i pokroić na mniejsze filety. Panierki zmieszać ze sobą. Kurczaka panierować w sosie (słodko - pikantny sos chili Tao Tao) i w panierce po czym kłaść na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na złoto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 14.07.2011 07:07
Pyszne
Dominika30 26.06.2011 21:02
świetny przepis
MAR3STA 23.06.2011 00:05
wyglądają przepysznie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak