Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chłodnik z serka wiejskiego

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kefir 400 ml
rzodkiewki 1 pęczek
Szczypiorek cienki do smaku
czosnek 1 ząbek
sól, pieprz do smaku
ogórek 1 szt
serek wiejski 1 (naturalny)

Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik z serka wiejskiego

Ogórek, rzodkiewkę i szczypior posiekać drobno. kefir wymieszać z serkiem wiejskim, dodać warzywa, przecisnąć przez praskę czosnek i dodać sól, pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 18.09.2010 10:55
Kefir można zastąpić jogurtem naturalnym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak